Stefan Stålhammar AB

Stockholms län

Information

Stefan Stålhammar AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Stefan Stålhammar AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Stålhammar AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Stefan Stålhammar AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-01-18. Men sedan 1991-01-01 så har Stefan Stålhammar AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Mörbyv. 12, 186 32, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Stålhammar AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51170838.

Vallentuna arbetar för att bolag som Stefan Stålhammar AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Stålhammar AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet med arbetsledning, kalkylering och konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsprojekt och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Stålhammar AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Stålhammar AB och det är följande personer, Stålhammar, Stefan Harry som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhammar, Maud Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stefan Stålhammar AB är 556413-8518.