J Lips Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse och därmed jämförlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J Lips Transport Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är J Lips Transport Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1990-12-21 så skapades J Lips Transport Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel J Lips Transport Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

J Lips Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556415-3723 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är J Lips Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med J Lips Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51179687 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Hulin Lips, Åsa Alice Maria -Lips, Lars David Johan Jacob

Följande personer är på något sätt aktiva inom J Lips Transport Aktiebolag är Lips, Lars David Johan Jacob som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hulin Lips, Åsa Alice Maria som är född 1958 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .