Bley & Co Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Vallentuna finns det ett Aktiebolag som heter Bley & Co Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Bley & Co Aktiebolag i Stockholms län. Vallentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Bley & Co Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1991-02-06 så har Bley & Co Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Bley & Co Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Bley & Co Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Kvarndammsringen 21, 134 39, Gustavsberg. Vi ni istället prata med Bley & Co Aktiebolag så kan ni göra det på 08-57020011.

Bolaget skall bedriva hästsportverksamhet avseende tävling, träning, uppstallning och uppfödning, samt motsvarande verksamhetsområden via investeringar i andra bolag. I hästsportverksamheten ingår även köp och försäljning av hästar. Bolaget skall även erbjuda konsulttjänster inom management, aktiebolagsstyrelser, affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall slutligen också handla med aktier, optioner, räntebärande papper, fonder, samt andra finansiella instrument.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Bley, Hans Gerhard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeroth, Tove Agnes Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Frisell Svedin, Ingrid Maria som är född 1959 och har titeln Revisor, Rödl & Partner Nordic AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Bley & Co Aktiebolag har 556419-0774 som sitt organisationsnummer.