Hamton Aktiebolag

Stockholms län

Information

Hamton Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Hamton Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hamton Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hamton Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. Hamton Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hamton Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kryptong. 8, 431 53, Mölndal men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-7068900.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hamton Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hamton Aktiebolag har idag 556419-1335 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hamton Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning av presentreklam samt därmed förenlig verksamhet, bedriva tillverkning och försäljning av mekaniska verkstadsprodukter, företrädesvis verkstadsprodukter som används inom fastighetshantering.

I Hamton Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hamilton, Raoul Carl Gustaf Douglas som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jensen, Patrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jensen, Gun Lisbeth som är född 1945 och har titeln Suppleant, Jäxvik, Lars-Ola som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .