SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-03-15. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag ska trivas.

SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva travverksamhet samt konsultation inom väg, vatten och avlopp och därmed jämförlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3975856.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag är Söderström, Stig Leonard som är född 1934 och har titeln VD, Söderström, Stig Leonard som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Jane Catarina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Ullerkrans, Gunnar Erik som är född 1934 och har titeln Revisorssuppleant, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

SÖDERSTRÖM-LAMBERG Aktiebolag har 556421-7593 som sitt organisationsnummer.