Trafik Aktiebolaget Örtagården

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva taxitrafik och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Trafik Aktiebolaget Örtagården vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Trafik Aktiebolaget Örtagården ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1991-04-18 så skapades Trafik Aktiebolaget Örtagården och bolaget är har F-skattsedel Trafik Aktiebolaget Örtagården har haft det sedan 1994-01-01.

Trafik Aktiebolaget Örtagården är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556423-2501 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Trafik Aktiebolaget Örtagården Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Trafik Aktiebolaget Örtagården så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Stig Jan Erik -Löf, Per-Viking Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. Ordförande saknas.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Trafik Aktiebolaget Örtagården är Karlsson, Stig Jan Erik som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Löf, Per-Viking som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Brandstam, Arne Mikael som är född 1963 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .