Billbag Aktiebolag

Stockholms län

Information

Billbag Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Billbag Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Billbag Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1998-01-01.

Billbag Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-06-17.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björkholmen 23, 186 96, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Billbag Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51235790.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Billbag Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Billbag Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall tillhandahålla boende och vård av utvecklingsstörda.

Firmatecknare för Billbag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Brozin, Lena Elisabet -Brozin, Rolf Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Billbag Aktiebolag och det är följande personer, Brozin, Rolf Thomas som är född 1977 och har titeln Extern firmatecknare, Brozin, Lena Elisabet som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Enlund, Rolf Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lövgren, Kurt Jörgen som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Billbag Aktiebolag är 556426-7440.