JK Meat Aktiebolag

Stockholms län

Information

JK Meat Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som JK Meat Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

JK Meat Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

JK Meat Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1991-07-24. Men sedan 1991-01-01 så har JK Meat Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Vargmötesv. 18 B, 186 30, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på JK Meat Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51430840.

Vallentuna arbetar för att bolag som JK Meat Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för JK Meat Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall driva partihandel med livsmedel, kött och fläsk samt charkuterivaror och därmed förenlig verksamhet samt schaktnings- och grävningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för JK Meat Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till JK Meat Aktiebolag och det är följande personer, Karnstedt, Johnny Erik Rudi som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Måns Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Karlsson, Bengt Sture Gustav som är född 1946 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för JK Meat Aktiebolag är 556428-9923.