Grahl Media AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Grahl Media AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Grahl Media AB är ett av dem. Statusen för Grahl Media AB är att Bolaget är aktivt.

Grahl Media AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Grahl Media AB ska trivas.

Grahl Media AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-03-04. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom nedan nämnda områden samt idka därmed förenlig verksamhet. Konsulttjänster inom företrädesvis mediaproduktion och karriärsrådgivning, samt förlagsverksamhet och grafisk produktion. Dessutom kan bolaget äga och förvalta aktier samt annan fast och lös egendom.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grahl Media AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Grahl Media AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Grahl Media AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50004678.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Grahl Media AB är Grahl, Rolf Thomas som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Grahl, Karin Susan som är född 1959 och har titeln Suppleant, Målqvist, Mats Göran som är född 1951 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Grahl Media AB har 556430-9671 som sitt organisationsnummer.