Stockholms Städteam Aktiebolag

Stockholms län

Information

Stockholms Städteam Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Stockholms Städteam Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Stockholms Städteam Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Stockholms Städteam Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Stockholms Städteam Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stockholms Städteam Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Svärdv. 13, 182 33, Danderyd men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-7554901.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Stockholms Städteam Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Stockholms Städteam Aktiebolag har idag 556431-0513 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Stockholms Städteam Aktiebolag

Bolaget skall bedriva fastighetsskötsel, tävlingsverksamhet inom hästsport, hästavel samt därmed förenlig verksamhet.

I Stockholms Städteam Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Lena Christina som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Angeliqa Christina Bernhoft som är född 1979 och har titeln Suppleant, Frosch, Lennart Johan Fredrik som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .