JH i Vallentuna AB

Stockholms län

Information

556457-3417 är organisationsnummer för verksamheten JH i Vallentuna AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JH i Vallentuna AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som JH i Vallentuna AB finns i.

JH i Vallentuna AB har varit registrerat sedan 1992-12-03 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för JH i Vallentuna AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-04-10.

JH i Vallentuna AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för JH i Vallentuna AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med JH i Vallentuna AB så kan ni göra det på telefon genom 08-51176510 eller genom brev på följande adress:
Allév. 6, 186 39, Vallentuna

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta lös och fast egendom, inklusive fastigheter och värdepapper, bedriva jord och skogsbruk, entreprenadverksamhet inom snöröjning, schakt mm samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med JH i Vallentuna AB och det är Jonsson, Carl Johan Lennart som är född 1962 och har titeln VD, Jonsson, Carl Johan Lennart som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Lena Carina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lindqvist, Kent Georg Watthier som är född 1949 och har titeln Revisor,