EMPIRIKON Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns EMPIRIKON Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. EMPIRIKON Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

EMPIRIKON Aktiebolag är momsregistrerat sedan1993-01-01 och har organisationsnummer 556459-0668.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-51173310 alternativt besöka eller skicka post till EMPIRIKON Aktiebolag på följande adress Hjälmstav. 6, 186 41, Vallentuna.

EMPIRIKON Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I EMPIRIKON Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Hansson, Kjell Göran som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Hansson, Raija Tuulikki som är född 1951 och har titeln Suppleant , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet omfattande organisering, strategisk ledning och planering, inom områdena miljö, samhällsbyggnad, kultur, IT och media samt idka därmed förenlig verksamhet.