Interproject Scandinavia AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva verksamhet med arbetsledning, kalkylering och konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsprojekt och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Interproject Scandinavia AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Interproject Scandinavia AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1993-02-15 så skapades Interproject Scandinavia AB och företaget är har F-skattsedel Interproject Scandinavia AB har haft det sedan 1997-01-01.

Interproject Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1993-01-01

556462-5480 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Interproject Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Interproject Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 08-51170838 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Stålhammar, Maud Margareta -Stålhammar, Stefan Harry

Följande personer är på något sätt aktiva inom Interproject Scandinavia AB är Stålhammar, Stefan Harry som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhammar, Maud Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Lindholm, Rolf Elon som är född 1943 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .