Gunsep Aktiebolag

Stockholms län

Information

Gunsep Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Gunsep Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gunsep Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1995-01-01.

Gunsep Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-08-13. Men sedan 1993-01-01 så har Gunsep Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Öby 1, 0 , Brottby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gunsep Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51241535.

Vallentuna arbetar för att företag som Gunsep Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gunsep Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara import, export, tillverkning, försäljning och uthyrning av fordon, husbilar, husvagnar, torg- och andra släpvagnar och tillbehör samt import av saltrum för behandling av astmatiker. Bolaget skall även importera och sälja bubbelpooler, idka värdepappersförvaltning och därmed förenliga verksamheter.

Firmatecknare för Gunsep Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Partanen, Gun Margareta -Partanen, Seppo Johannes.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gunsep Aktiebolag och det är följande personer, Partanen, Seppo Johannes som är född 1946 och har titeln VD, Partanen, Seppo Johannes som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Partanen, Gun Margareta som är född 1936 och har titeln Suppleant, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gunsep Aktiebolag är 556469-8073.