Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-02-10. Men sedan 1994-01-01 så har Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Cedersdalsv. 5 D, 186 40, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51172170.

Vallentuna arbetar för att bolag som Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och kompetensutveckling inom verksamhetsutveckling och utnyttjande av informationsteknologi och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag och det är följande personer, Olausson, Peter Fredrik som är född 1978 och har titeln VD, Olausson, Peter Fredrik som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Olausson, Per Ove Fredrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hindersson, Maria Cecilia Elisabeth som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Viljanen, Anne-Christine som är född 1946 och har titeln Revisor, Revisor A-C Viljanen som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Projekt & Kvalitet PO Olausson Aktiebolag är 556482-0644.