AP Miljövård Aktiebolag

Stockholms län

Information

AP Miljövård Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där AP Miljövård Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. AP Miljövård Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AP Miljövård Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. AP Miljövård Aktiebolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AP Miljövård Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Trädgårdsv. 13, 186 94, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-6207129.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AP Miljövård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

AP Miljövård Aktiebolag har idag 556482-6021 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för AP Miljövård Aktiebolag

Bolaget skall bedriva renhållning samt idka därmed förenlig verksamhet.

I AP Miljövård Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Piironen, Arto Antero som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernhardsson, Maria Eleonor som är född 1961 och har titeln Suppleant, Taxell, Arto Matti Juhani som är född 1948 och har titeln Revisor, Revisorshuset i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .