Ställningsmontage Z Aktiebolag

Stockholms län

Information

556486-6100 är organisationsnummer för verksamheten Ställningsmontage Z Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ställningsmontage Z Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Ställningsmontage Z Aktiebolag finns i.

Ställningsmontage Z Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-04-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ställningsmontage Z Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Ställningsmontage Z Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ställningsmontage Z Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Ställningsmontage Z Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51235650 eller genom brev på följande adress:
Skyttev. 1, 186 91, Vallentuna

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom ställningsmontage samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ställningsmontage Z Aktiebolag och det är Zetterström, Jim Robert som är född 1963 och har titeln VD, Zetterström, Jim Robert som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Zetterström, Ulf Mikael som är född 1969 och har titeln Suppleant, Fransson, Ingrid Jeanette som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,