B R Dataservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och B R Dataservice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och B R Dataservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B R Dataservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B R Dataservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-24. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som B R Dataservice Aktiebolag ska trivas.

B R Dataservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva service av mjuk och hårdvara för micro- processorbaserade produkter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B R Dataservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är B R Dataservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med B R Dataservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Flodman, Bengt Eilert Göran -Flodman, Bengt Ronnie -Flodman, Christine Gerd Elizabeth.

De som är på något sätt har med B R Dataservice Aktiebolag är Flodman, Bengt Eilert Göran som är född 1945 och har titeln Extern firmatecknare, Flodman, Bengt Ronnie som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Flodman, Christine Gerd Elizabeth som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodman, Iréne Sofia Karolina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor.

B R Dataservice Aktiebolag har 556491-7523 som sitt organisationsnummer.