Dowallius Media Aktiebolag

Stockholms län

Information

556494-3875 är organisationsnummer för verksamheten Dowallius Media Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dowallius Media Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Dowallius Media Aktiebolag finns i.

Dowallius Media Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-11-01 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-13 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dowallius Media Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Dowallius Media Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dowallius Media Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Dovallius, Pär Erik Magnus Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Dowallius Media Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-285402 eller genom brev på följande adress:
Nyponstigen 1, 780 67, Sälen

Bolaget skall bedriva konsultation inom information, media, arrangemang och PR samt sponsring, reklamförsäljning och ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dowallius Media Aktiebolag och det är Dovallius, Pär Erik Magnus som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Dovallius, Stig Gösta som är född 1941 och har titeln VD, Dovallius, Stig Gösta som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Elmenbeck, Karl Tommy som är född 1947 och har titeln Suppleant, Söderlund, Siv Gunnel Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Gusö Revision AB som är född och har titeln Revisor