Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag

Stockholms län

Information

Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Haug, Turid som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Haug, Geir som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Mc Bride, Mette som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Ann-Britt som är född 1946 och har titeln Delgivningsbar person, Carlsson, Bo Stefan som är född 1969 och har titeln Revisor, Olehäll, Lars som är född 1950 och har titeln RevisorssuppleantErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag på telefon 08-51175550.

Bolaget skall bedriva köp och försäljning av kosmetiska produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Haug, Turid Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Miranda's Skin Care Sverige Aktiebolag har 556494-7520 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.