Rubber Förvaltning Aktiebolag

Stockholms län

Information

556503-9269 är organisationsnummer för företaget Rubber Förvaltning Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rubber Förvaltning Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Rubber Förvaltning Aktiebolag finns i.

Rubber Förvaltning Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-12-20 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Rubber Förvaltning Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Rubber Förvaltning Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rubber Förvaltning Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Rubber Förvaltning Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-51430570 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall äga och förvalta fast egendom, aktier och andra värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rubber Förvaltning Aktiebolag och det är Holmqvist, Per Vilhelm Robert som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmquist, Sven Fredrik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Bo Vilhelm Robert som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wassberg, Ann-Charlotte som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor