Tradecon AB

Stockholms län

Information

Tradecon AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Tradecon AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tradecon AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Tradecon AB har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tradecon AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Centralv. 3, 186 31, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51175260.

Vallentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tradecon AB Privat, ej börsnoterat.

Tradecon AB har idag 556505-4797 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Tradecon AB

Föremålet för bolagets verksamhet är rivning av hus, fastighetsförvaltning och handel med kosmetiska produkter.

I Tradecon AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kyllenbeck, Sven Karl Markus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, John Peter Walt som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Richardsson, Anneli Christina som är född 1967 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .