Nestor Moraitis Bil Aktiebolag

Stockholms län

Information

Nestor Moraitis Bil Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Nestor Moraitis Bil Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nestor Moraitis Bil Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1997-01-01.

Nestor Moraitis Bil Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-03-15. Men sedan 1995-01-01 så har Nestor Moraitis Bil Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Galgbacksv. 10, 186 30, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nestor Moraitis Bil Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51180805.

Vallentuna arbetar för att bolag som Nestor Moraitis Bil Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nestor Moraitis Bil Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bilförsäljning, reparation och service av bilar samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nestor Moraitis Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Moraitis, Nestor -Moraitis, Pashalis.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nestor Moraitis Bil Aktiebolag och det är följande personer, Moraitis, Nestor som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Moraitis, Pashalis som är född 1965 och har titeln Suppleant, Skyttberg, Anne-Kristine som är född 1950 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nestor Moraitis Bil Aktiebolag är 556509-8695.