Sellberg & Karlsson Allservice AB

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är uthyrning av arbetsutrustning(båt, byggnadsställning och byggnadsmaskiner), försäljning av förpackningsmaterial, ägande av tävlingshäst och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sellberg & Karlsson Allservice AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Sellberg & Karlsson Allservice AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1995-03-20 så skapades Sellberg & Karlsson Allservice AB och bolaget är har F-skattsedel Sellberg & Karlsson Allservice AB har haft det sedan 1996-01-01.

Sellberg & Karlsson Allservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556510-1812 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Sellberg & Karlsson Allservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sellberg & Karlsson Allservice AB så går det att nå dem via telefon på 08-911675 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sellberg & Karlsson Allservice AB är Sellberg, Jan Daniel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Nils Patrik som är född 1972 och har titeln Suppleant, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .