Signal Design DSP Aktiebolag

Stockholms län

Information

Signal Design DSP Aktiebolag är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Signal Design DSP Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Signal Design DSP Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Signal Design DSP Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-20. Men sedan 1997-01-01 så har Signal Design DSP Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hakunge Säteri, 186 97, Brottby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Signal Design DSP Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51241632.

Vallentuna arbetar för att företag som Signal Design DSP Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Signal Design DSP Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning, produktutveckling och konsultverksamhet inom data-, el- och teleelektronikbranschen och databranschen, design-,inredning- och reklamverksamhet, fövaltning av värdepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Signal Design DSP Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Signal Design DSP Aktiebolag och det är följande personer, Nordström, Erling Christer som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén Nordström, Lena Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Randér, Pär Tomas som är född 1969 och har titeln Revisor, Mapema Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Signal Design DSP Aktiebolag är 556522-0166.