Olsbergs Electronics AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Olsbergs Electronics AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Olsbergs Electronics AB är ett av dem. Statusen för Olsbergs Electronics AB är att Bolaget är aktivt.

Olsbergs Electronics AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-12-22. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Olsbergs Electronics AB ska trivas.

Olsbergs Electronics AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Vallentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva utveckling och tillverkning av elektroniska styrsystem för mobil applikation och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olsbergs Electronics AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Olsbergs Electronics AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Olsbergs Electronics AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51185850.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Eva Annika Margareta -Henriksson, Eva Christina -Sten, Jan-Erik.

De som är på något sätt har med Olsbergs Electronics AB är Sten, Jan-Erik som är född 1960 och har titeln VD, Sten, Jan-Erik som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eva Annika Margareta som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eva Christina som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Melkersson, Tore Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln RevisorHellerstedt, Johan Marcus som är född 1973 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Olsbergs Electronics AB har 556527-9279 som sitt organisationsnummer.