Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad och serviceverksamhet avseende schakt och grävning samt utföra arbeten avseende trädgårdsanläggning. Bolaget skall även äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1996-09-05 så skapades Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556533-7325 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB så går det att nå dem via telefon på 070-8676670 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Tomas Kjellström Trädgårdsentreprenad AB är Kjellström, Tomas Rikard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellström, Rut Aina Margareta som är född 1934 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .