Fjällgatan Omsorger AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva boendeverksamhet och daglig verksamhet för psykiskt och fysiskt handikappade ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fjällgatan Omsorger AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Fjällgatan Omsorger AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 1996-12-17 så skapades Fjällgatan Omsorger AB och företaget är har ej F-skattsedel.

556537-5903 är organisationsnummret för företaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Fjällgatan Omsorger AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Fjällgatan Omsorger AB så går det att nå dem via telefon på 0158-10120 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fjällgatan Omsorger AB är Satokangas Ström, Saila Tuulikki som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Högman, Charlotte Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .