Rydells Försäljning AB

Stockholms län

Information

Rydells Försäljning AB är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Rydells Försäljning AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Rydells Försäljning AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1997-01-01.

Rydells Försäljning AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1997-04-25. Men sedan 1997-01-01 så har Rydells Försäljning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Stängselbodav. 1, 186 92, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rydells Försäljning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51450500.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Rydells Försäljning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rydells Försäljning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva grossist- och detaljisthandel med blommor och gröna växter samt att idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rydells Försäljning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Karlsson, Anders Yngve -Lindgren, Claes Robert -Rydell, Carl Jens Roger -Rydell, John Rickard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rydells Försäljning AB och det är följande personer, Rydell, Carl Jens Roger som är född 1963 och har titeln VD, Rydell, Carl Jens Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Björn Sylve Holger som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fins, Lars Håkan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Anders Yngve som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Claes Robert som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot.Rydell, John Rickard som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Marcusson, Lars Jonas som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Rydells Försäljning AB är 556541-1088.