Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Vallentuna här finns det många olika Aktiebolag. Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Vallentuna jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556542-9544.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-242429 alternativt besöka eller skicka post till Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag på följande adress Hagby Gård, 740 10, Almunge.

Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Enberga Gård Bison Hill Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Saarnak, Helena Kristina som är född 1972 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva jordbruksrörelse, byggnation av småhus samt konsultverksamhet inom byggnation och fastighetsförvaltning jämte därmed förenlig verksamhet.