Bellstasund Utredning och Vård AB

Stockholms län

Information

Bellstasund Utredning och Vård AB är ett företag som finns i Vallentuna. I Bellstasund Utredning och Vård AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mittermayer, Elisabeth som är född 1950 och har titeln Extern VD, Satokangas Ström, Saila Tuulikki som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Högman, Charlotte Elisabeth som är född 1959 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Pauli, Johan Mikael som är född 1966 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bellstasund Utredning och Vård AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bellstasund Utredning och Vård AB på telefon 08-59411570.

Bolaget skall bedriva utredningsverksamhet, boendeverksamhet och daglig verksamhet för psykiskt och fysisikt handikappade och dementa samt ävensom därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva utbildningsverksamhet med inriktning på psykiska och fysiska handikapp och demens samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bellstasund Utredning och Vård AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bellstasund Utredning och Vård AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bellstasund Utredning och Vård AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-11-28 och Bellstasund Utredning och Vård AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-11-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bellstasund Utredning och Vård AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Bellstasund Utredning och Vård AB har 556545-8626 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.