Stångberga Omsorg AB

Stockholms län

Information

556548-0570 är organisationsnummer för företaget Stångberga Omsorg AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stångberga Omsorg AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Stångberga Omsorg AB finns i.

Stångberga Omsorg AB har varit registrerat sedan 1997-11-11 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stångberga Omsorg AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stångberga Omsorg AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Stångberga Omsorg AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Josephson, Elna Birgitta -Josephson, Fredrik Emanuel Då styrelsen ska bestå av 5 ledamöter och 0 suppleanter är styrelsen inte fulltalig.

Vill ni komma i kontakt med Stångberga Omsorg AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stångberga 25, 186 97, Brottby

Bolaget skall bedriva äldrevård samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Stångberga Omsorg AB och det är Josephson, Fredrik Emanuel som är född 1973 och har titeln VD, Josephson, Fredrik Emanuel som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Josephson, Elna Birgitta som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Josephson, Josef Anders Urban som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudenlöv, Karl Staffan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Dag Jonas som är född 1961 och har titeln RevisorR 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,