I B East Trade Aktiebolag

Stockholms län

Information

556553-0275 är organisationsnummer för verksamheten I B East Trade Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som I B East Trade Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som I B East Trade Aktiebolag finns i.

I B East Trade Aktiebolag har varit registrerat sedan 1998-02-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för I B East Trade Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

I B East Trade Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för I B East Trade Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Bäckman, Augusta Kristina -Bäckman, Ingvar Edvin

Vill ni komma i kontakt med I B East Trade Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-5541725 eller genom brev på följande adress:
Svampskogsv. 18, 186 55, Vallentuna

Bolaget skall driva försäljning av teletekniska, datatekniska, elektriska och mekaniska delar samt tjänster, till såsom flygtrafikledningssystem, radarstationer, radiolänk och datalänk förbindelser samt liknande installationer vid flygplatser och system som kommunicerar med dessa installationer. Även försäljning av instrument och verktyg för användare inom data och telekommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva handel med värdepapper,

Det finns olika personer som har en koppling med I B East Trade Aktiebolag och det är Bäckman, Ingvar Edvin som är född 1937 och har titeln VD, Bäckman, Ingvar Edvin som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckman, Augusta Kristina som är född 1940 och har titeln Suppleant, Toth Ullerkrans, Gabriella som är född 1954 och har titeln Revisor, Ullerkrans, Gunnar Erik som är född 1934 och har titeln Revisorssuppleant, Vallentuna Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor