Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag

Stockholms län

Information

Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag har haft sedan 1998-01-01. Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Skrävsta Frösunda, 186 95, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-7590519.

Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag har idag 556553-4756 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag

Bolaget skall försäljning, import, export och uthyrning av häst-, ryttar- och smådjursartiklar samt därmed förenlig verksamhet.

I Werner o Werner Hästkraft Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Werner, Ann-Marie som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Werner, Hans Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Blank, Eva Irene som är född 1950 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen i Haninge AB som är född och har titeln Revisor, .