Profil & Souvenir i Sverige AB

Stockholms län

Information

Profil & Souvenir i Sverige AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Profil & Souvenir i Sverige AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Profil & Souvenir i Sverige AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Profil & Souvenir i Sverige AB har haft sedan 1999-01-01. Profil & Souvenir i Sverige AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Profil & Souvenir i Sverige AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51173300.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Profil & Souvenir i Sverige AB Privat, ej börsnoterat.

Profil & Souvenir i Sverige AB har idag 556553-7015 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hamberg, Per Magnus Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Profil & Souvenir i Sverige AB

Bolaget skall bedriva försäljning av reklamartiklar, souvenier, kläder, underkläder och arbetskläder till företag, föreningar och till privatpersoner. Konsultverksamhet inom profilering och försäljning, förmedlingsverksamhet samt idka handel med värdepapper, jämte därmed förenlig verksamhet.

I Profil & Souvenir i Sverige AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hamberg, Per Magnus som är född 1971 och har titeln VD, Hamberg, Per Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamberg, Johan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Marions, Bo Henrik som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Kjell Bertil som är född 1938 och har titeln Revisor, Auktoriserad revisor Kjell Andersson KB som är född och har titeln Revisor.