Harby Fastighets AB

Stockholms län

Information

Harby Fastighets AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Harby Fastighets AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Harby Fastighets AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1999-01-01.

Harby Fastighets AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1998-12-01. Men sedan 1999-01-01 så har Harby Fastighets AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skålhamrav. 96, 186 92, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Harby Fastighets AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51023636.

Vallentuna arbetar för att bolag som Harby Fastighets AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Harby Fastighets AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva godstransporter och bygg-, mark-, riv- och miljöentreprenader. Uthyrning och försäljning inom gods- transporter, bygg, mark, riv och miljö såsom beskrivningar, besiktningar, kontroller, besked, projektledning, kalkyler, förvaltning, utveckling, administration, äga och förvalta fast egendom samt därmed förenlig verksameht.

Firmatecknare för Harby Fastighets AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Harby Fastighets AB och det är följande personer, Bodin, Bernt Gunnar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lena Yvonne som är född 1959 och har titeln Suppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Harby Fastighets AB är 556562-9150.