C & C Omvårdnad AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och privatläkarpraktik inom huvudområdens barn & ungdomsmedicin, samt socialt handlednings- vård-, och terapiverksamhet riktad mot barn och ungdom inom familjehems- och HVB-hemssektorn, med därtill anknutna rehabiliteringsinriktade aktiviteter samt idka därmed förenlig verksamhet. Vidare utbildningsverksamhet i form av föreläsningar och kurser, samt bedriva konsthantverk samt anordna försäljning av produkter som anknyter till ovan uppräknad verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C & C Omvårdnad AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är C & C Omvårdnad AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2000-01-11 så skapades C & C Omvårdnad AB och bolaget är har F-skattsedel C & C Omvårdnad AB har haft det sedan 2000-03-14.

C & C Omvårdnad AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-24

556581-2335 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är C & C Omvårdnad AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C & C Omvårdnad AB så går det att nå dem via telefon på 08-51450300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Arwe, Christina Margareta -Arwe, Curt Gunnar

Följande personer är på något sätt aktiva inom C & C Omvårdnad AB är Arwe, Curt Gunnar som är född 1946 och har titeln VD, Arwe, Curt Gunnar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Arwe, Christina Margareta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Malin Elisabeth som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Arve, Per Gunnar Andreas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Fryk, Ruth Johanna som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamotArwe, Erik Daniel som är född 1976 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor, Ankega Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.