Bilvårdsteknik i Norrort AB

Stockholms län

Information

Bilvårdsteknik i Norrort AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Bilvårdsteknik i Norrort AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bilvårdsteknik i Norrort AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bilvårdsteknik i Norrort AB har haft sedan 2000-09-12. Bilvårdsteknik i Norrort AB har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bilvårdsteknik i Norrort AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Olsborgsv. 7, 186 41, Vallentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-51173840.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bilvårdsteknik i Norrort AB Privat, ej börsnoterat.

Bilvårdsteknik i Norrort AB har idag 556586-2637 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bilvårdsteknik i Norrort AB

Bolaget skall bedriva rekonditionering, köp och försäljning av både fordon och båtar, köp och försäljning av bil- och båtdelar, köp och försäljning av fastigheter jämte därmed förenlig verksamhet.

I Bilvårdsteknik i Norrort AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pfeffer, Klaus Joakim som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Pfeffer, Jan Patrik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .