FarPoint Consulting AB

Stockholms län

Information

556591-3539 är organisationsnummer för bolaget FarPoint Consulting AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FarPoint Consulting AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som FarPoint Consulting AB finns i.

FarPoint Consulting AB har varit registrerat sedan 2000-06-15 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för FarPoint Consulting AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

FarPoint Consulting AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för FarPoint Consulting AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med FarPoint Consulting AB så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Klingspors v. 10 B, 186 42, Vallentuna

Bolaget skall -bedriva konsultverksamhet och systemutveckling av data och multimedia inom företagsledning, administration, ekonomi, försäljning, utbildning, studioteknik och musik. -bedriva systemutveckling av kommunikation och interaktiva gränssnitt inom reklam och marknadskommunikation, samt bedriva dito konsultverksamhet. -förvalta fast och lös egendom. -ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med FarPoint Consulting AB och det är Hiltunen, Hannu som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Hiltunen, Maire Hilkka Helena som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lüsch, Leif Johan Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Lüsch & Co Revision AB som är född och har titeln Revisor,