CTM Development AB

Stockholms län

Information

CTM Development AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som CTM Development AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CTM Development AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-05-17. Men sedan 2005-11-10 så har CTM Development AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Döbelnsg. 56, 113 52, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CTM Development AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Vallentuna arbetar för att företag som CTM Development AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CTM Development AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva köp, utförande och försäljning av konsulttjänster rärande administration, projektledning. marknadsföring, produktutveckling, import och export, inom verksamhet för utvecklingsprojekt och kummunikativ media.

Firmatecknare för CTM Development AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CTM Development AB och det är följande personer, Blomgren, Anna Caroline som är född 1979 och har titeln VD, Blomgren, Anna Caroline som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Blomgren, Claes Göran som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomgren, Jirina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Lena Anne-Marie som är född 1956 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för CTM Development AB är 556591-5369.