J S B Rör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg- och VVS installation, handel med värdepapper,travsport samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för J S B Rör Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är J S B Rör Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2000-07-18 så skapades J S B Rör Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel J S B Rör Aktiebolag har haft det sedan 2001-12-24.

J S B Rör Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-12-24

556594-6919 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Vallentuna.

Just nu är J S B Rör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med J S B Rör Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-960290 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Claesson, Stig Verner -Lingvall, Rolf Ove Vilhelm -Thunberg, John Lennart

Följande personer är på något sätt aktiva inom J S B Rör Aktiebolag är Lingvall, Rolf Ove Vilhelm som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Claesson, Stig Verner som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, John Lennart som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Bo Stefan som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .