Swanberg Produktion AB

Stockholms län

Information

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva konsultverksamhet inom reklambranschen som copywriter och skribent. Även skribent avseende böcker och tidskrifter.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Swanberg Produktion AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Vallentuna så är Swanberg Produktion AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Vallentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Vallentuna och i Stockholms län. Redan 2000-11-20 så skapades Swanberg Produktion AB och bolaget är har F-skattsedel Swanberg Produktion AB har haft det sedan 2008-02-07.

Swanberg Produktion AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-02-07

556601-1408 är organisationsnummret för bolaget som finns i Vallentuna.

Just nu är Swanberg Produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Swanberg Produktion AB så går det att nå dem via telefon på 070-7698414 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Swanberg Produktion AB är Swanberg, Åsa Marianne som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Swanberg, Ludwig som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lundgren, Anders Gabriel som är född 1973 och har titeln Revisor, NR Revision Stockholm 4 AB som är född och har titeln Revisor, .