Boman Johansson AB

Stockholms län

Information

Boman Johansson AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Vallentuna som är den kommunen där Boman Johansson AB finns. I Vallentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boman Johansson AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Boman Johansson AB har haft sedan 2001-09-17. Boman Johansson AB har funnits sedan och 2001-09-17 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Boman Johansson AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-2496130.

Vallentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Boman Johansson AB Privat, ej börsnoterat.

Boman Johansson AB har idag 556603-7627 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Boman, Lars Anders Hugo är den som för stunden ansvarar för Boman Johansson AB

Bolaget skall bedriva handel med entreprenadmaskiner inom väg och anläggningsbranschen och därtill tillhörande utrustning samt äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Boman Johansson AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Haddleton, Lars Allan Michael som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Boman, Lars Anders Hugo som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kahlsson, Knut Egon Roland som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Östlund, Ulf Håkan som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandler, Linda Margareta som är född 1975 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln RevisorssuppleantFolkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .