C Hägg Trading AB

Stockholms län

Information

556609-2358 är organisationsnummer för verksamheten C Hägg Trading AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som C Hägg Trading AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som C Hägg Trading AB finns i.

C Hägg Trading AB har varit registrerat sedan 2001-03-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-06-06 vill man istället veta hur det står till med momsen för C Hägg Trading AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-06-06.

C Hägg Trading AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för C Hägg Trading AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med C Hägg Trading AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6637071 eller genom brev på följande adress:
Markimv. 12, 186 93, Vallentuna

Bolaget skall bedriva export, import och försäljning av textil- och lädervaror, reklamarbeten samt köksprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med C Hägg Trading AB och det är Hägg Lindelöw, Carina Ingegerd som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindelöw, Gabriella Carina som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Winther, Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,