Vallentuna Produktservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556614-1049 är organisationsnummer för bolaget Vallentuna Produktservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Vallentuna Produktservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vallentuna som är den kommunen som Vallentuna Produktservice Aktiebolag finns i.

Vallentuna Produktservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 2001-08-27 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-10-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Vallentuna Produktservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-10-16.

Vallentuna Produktservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vallentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Vallentuna Produktservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Lund, Benny Gustav

Vill ni komma i kontakt med Vallentuna Produktservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-50400488 eller genom brev på följande adress:
Vargmötesv. 13, 186 30, Vallentuna

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet inom byggbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Vallentuna Produktservice Aktiebolag och det är Lund, Benny Gustav som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Carl Örjan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Yvonne Birgitta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Hansen, Eva Elisabeth som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,