Henelia AB

Stockholms län

Information

Henelia AB är ett av många verksamheter som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Henelia AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Henelia AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-03-19.

Henelia AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-09-27. Men sedan 2009-03-19 så har Henelia AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Byleslingan 14, 186 52, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Henelia AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5201401.

Vallentuna arbetar för att verksamheter som Henelia AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Henelia AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att dels bedriva kafé- och cateringrörelse, att dels bedriva handel inom husgeråd, inredning, konfektion, konst och hantverk, och att dels vara konsulter inom journalistik, kommunikation och information. Bolaget ska driva utbildning för ovanstående verksamhetsområden. I verksamheten ska även ingå att äga och förvalta värdepapper.

Firmatecknare för Henelia AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Henelia AB och det är följande personer, Heneryd, Emma Kristina som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Heneryd, Johanna Sofia som är född 1972 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Henelia AB är 556615-6187.