Bällsta Handel AB

Stockholms län

Information

Bällsta Handel AB är en verksamhet som finns i Vallentuna. I Bällsta Handel AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Oscar Jesper som är född 1971 och har titeln VD, Karlsson, Oscar Jesper som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Naess, Kaare Bjarneson som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren, Hans Harry som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Jens Mårten som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Inga-Lill Teresia som är född 1947 och har titeln RevisorSundberg, Lars-Göran som är född 1942 och har titeln Revisorssuppleant, Företagarnas Rev.byrå i Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bällsta Handel AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bällsta Handel AB på telefon 08-51430660.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med livsmedel ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bällsta Handel AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bällsta Handel AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Vallentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bällsta Handel AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-10-22 och Bällsta Handel AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-11-28.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bällsta Handel AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Bällsta Handel AB har 556615-8126 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.