Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vallentuna och Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB är ett av dem. Statusen för Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB är att Bolaget är aktivt.

Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-11-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Vallentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB ska trivas.

I Vallentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva IT-konsultverksamhet, företrädesvis avseende WEB-design och programmering, handla med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB inte är momsregistrerat.

Idag är Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Vallentuna.

Vill man komma i kontakt med Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51175903.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Kod & Design Fabriken i Vallentuna AB har 556618-0492 som sitt organisationsnummer.