RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB

Stockholms län

Information

RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB är ett av många bolag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2002-01-28.

RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2002-01-03. Men sedan 2002-01-28 så har RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Måttbandsv. 12, 187 66, Täby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-51025510.

Vallentuna arbetar för att bolag som RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning, tillverkning och utveckling av produkter och tjänster inom el och datorteknik speciellt magnetfältsreducering, samt redovisningskonsultverksamhet, jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB och det är följande personer, Röstlund, Lars Göran som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Röstlund, Helene Margaretha som är född 1962 och har titeln Suppleant, Andersson, Knut Christer som är född 1962 och har titeln Revisor, Zachrisson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för RTK, Röstlunds Teknik för Kontor AB är 556620-1900.