Rolsta Eklund AB

Stockholms län

Information

Rolsta Eklund AB är ett av många företag som finns i Vallentuna. Det är nämligen den kommunen som Rolsta Eklund AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rolsta Eklund AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2004-04-29.

Rolsta Eklund AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2001-12-13. Men sedan 2007-07-30 så har Rolsta Eklund AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Rolsta 21, 186 95, Vallentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rolsta Eklund AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5571177.

Vallentuna arbetar för att företag som Rolsta Eklund AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rolsta Eklund AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med inredning, design av inredning, avel och tävlingsverksamhet med hästar och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rolsta Eklund AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rolsta Eklund AB och det är följande personer, Eklund, Ante Anders Gösta som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Margareta Kristina som är född 1949 och har titeln Suppleant, Åsheim, Nils Peter som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians i Järfälla AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rolsta Eklund AB är 556620-2064.